Лесна за използване дейност, която показва на велосипедистите как
да действат, когато се срещнат на пътя с товарен автомобил.

Повечето от автопроизшествията са предизвикани от човешки грешки

Разлика, която спасява живот

Безопасността е приоритет на Volvo Trucks още от самото начало. От нашите проучвания и анализи стана ясно, че повечето автопроизшествия се дължат на човешки грешки. Ето защо, като допълнение към разработването на множество иновативни функции за безопасност за нашите продукти, искаме да направим нещо повече.

Нашата цел е да повишим осведомеността относно видимостта в пътното движение

See and be seen

Нашата цел е да повишим осведомеността на хората относно видимостта им в пътното движение. Кампанията се фокусира върху ситуации, в които участват велосипедисти и други участници в пътното движение, като показва какво трябва да правим, когато се срещнем с товарен автомобил.

Комплектът за обучение е безплатен и достъпен за използване от всеки. Преподавателите например могат да правят упражненията с учениците си, а мениджърите да го използват като бизнес дейност.

Има ръководство за осъществяване на упражнение на открито

Комплектът за обучение

Вдъхновяващият комплект „See and be seen“ се състои от Ръководство за инструктора, PowerPoint презентация, и ръководство за безопасно провеждане на упражнение на открито с участието на товарен автомобил.

Когато дейностите приключат, предлагането на подаръци, като светлоотразителна жилетка, с цел по-нататъшно популяризиране на пътната безопасност, често получава висока оценка.

Изтегляне на комплекта за обучение

Комплектът за обучение(ZIP, 870 MB)