Всяка част е тествана, измерена и произведена с педантична точност

Качествени продукти

Ние проектираме, изпитваме, измерваме и произвеждаме всяка част и всеки компонент с точност, която за някои е прекомерна. Това е процедура, която изпълняваме със страст и прецизност, както и с управление на качеството, което е част от нея – от началото до края й. Така създаваме ефективността, максималния пробег, безопасността и комфорта, на които се наслаждавате, когато сте на волана на товарен автомобил Volvo. И което му дава възможност да се движи, километър след километър.

Сервизното обслужване увеличава всичко – от горивната ефективност и безопасността до производителността и сигурността на водача.

Качествено сервизно обслужване

Съдействието, което получавате от нашите дилъри. Уменията и опитът на нашите механици – където и да се нуждаете от тях. И мащабите и ефективността на глобалната ни мрежа за поддръжка. Когато стане дума за сервизно обслужване, качеството, осигурявано от Volvo, увеличава всичко – от горивната ефективност и безопасността до производителността и сигурността на водача. Благодарение на него помощта и резервните части никога не са далече, товарният ви автомобил продължава да се движи по пътищата, а счетоводният ви баланс е положителен.

Свържете се с местен дилър

Искате да видите качеството в действие?

Отбийте се при местния дилър на Volvo Trucks. Там могат да ви говорят за качеството цял ден. То е тяхната страст.

Свържете се с местен дилър