Всяка капка е от значение Пакет Fuel Advice

Всяка капка е от значение

Тук един процент, там един процент, и скоро се натрупва значителна икономия. Този начин на мислене е в основата на философията ни.

Непрекъснато търсим нови начини нашите товарни автомобили да изминават по-дълги разстояния с по-малко гориво и да влияят по-малко върху околната среда и крайния счетоводен баланс.

Това е дългосрочен ангажимент и ние продължаваме да работим за повишаване на горивната ефективност на всички наши продукти и услуги.

Защото всяка капка е от значение.

Пакет Fuel Advice

Намалете разхода на гориво с пакета Fuel Advice.

Пакетът Fuel Advice е услуга за обучение, която действа безотказно. След като водачите имат познанията, необходими за шофиране с горивна ефективност, ключът към успеха е в непрекъснатото проследяване.

Пакетът Fuel Advice помага да се направи точно това. При наличие на редовни отчети и персонални анализи е лесно с течение на времето да се постигне икономия на гориво.

Прочетете повече за това, как пакетът Fuel Advice може да ви помогне
Dynafleet

Останете на върха по отношение на горивната ефективност

Ако използвате Dynafleet заедно с програмата за професионално развитие на водачите, можете да спестите до 5 процента гориво. Dynafleet ви осигурява актуализирана информация за всичко, което трябва да знаете за автопарка си, а програмата за професионално развитие на водачите им помага да шофират по-безопасно, по-интелигентно и с по-малък разход на гориво.

Вече можете да използвате Dynafleet като приложение за iPhone, така че да получавате по всяко време достъп до информацията за целия си автопарк.

Научете повече за Dynafleet
I-Shift

I-Shift – спестявайте гориво при максимална ефективност

I-Shift намалява разхода на гориво с до 3 процента в сравнение с ръчна скоростна кутия. Това е най-усъвършенстваното решение на пазара.

I-Shift знае как да използва максимално възможностите на вашия товарен автомобил, тъй като следи теглото му, наклона на пътя, скоростта и ускорението.

Научете как можете да пестите гориво с I-Shift
Пакет въздушни дефлектори

Въздушните дефлектори намаляват допълнително въздушното съпротивление

Пакетът с въздушни дефлектори може да увеличи икономията на гориво с цели 10 процента. Той намалява турбулентността и съпротивлението на въздуха, като освен това отклонява вятъра от ремаркето.

Освен по-ниските разходи за гориво, в същата степен, разбира се, намаляват и емисиите на CO2.

Открийте как можете да пестите гориво чрез подобряване на аеродинамиката.
I-See

I-See – напомня ви да пестите гориво

I-See може да спести до 5 процента гориво от момента, в който започнете да шофирате. Тя запомня пътищата, по които сте пътували, и познава дори тези, по които не сте минавали. I-See използва информацията за топографията, за да управлява скоростта и смяната на предавките, така че основната цел да е икономията на гориво.

Открийте всичко за шестте стъпки на I-See
Професионално развитие на водачите

Професионално развитие на водачите

„Става дума за шофиране по същия маршрут, извършване на същата работа за същото време – но по-ефективно.“

Научете повече за професионалното развитие на водачите
Оригинално Volvo обслужване

Оригинално Volvo обслужване

Поддържането на високо ниво на горивна ефективност се свежда до добри водачи и до помощ от висококвалифициран екип от механици – те не само познават всеки детайл на автомобила, но и ви гарантират, че ще получите възможно най-много от него.

Да научат повече за оригиналното Volvo обслужване.

Изтегляне

Брошура „Всяка капка е от значение.“

Брошура EDC(PDF, 21.3 MB)