Интериорът на Volvo FMX в цвят Raven

Не е черен. Raven (гарванов) е

Създадохме сложен кафяво-черен цвят специално за интериора на Volvo FMX. И го кръстихме Raven. Петната личат по-малко, което го прави перфектен за строителните обекти.

Прибори за управление: винаги леснодостъпни

Информация с един поглед

Инструменталният блок показва важната информация отпред и в центъра, а по-рядко използваните контролни уреди са по-далече. Универсалните превключватели ви дават възможност да изберете функциите които искате да са най-близо до волана.

Инструменталното табло

Функции на върха на пръстите ви

Няколко функции бяха преместени от ръкохватките към контролните уреди, вградени във волана. Те са групирани логично според своето действие и за пръстите е лесно да ги открият.

Множество удобни места за съхранение

Много място за личните ви вещи

Просторните отделения за багаж отпред, под леглото, отзад и отвън могат да бъдат персонализирани съобразно точните ви нужди. Електрическият шкаф за сушене се монтира на горното легло или на стената на кабината и представлява бърз начин за сушене на дрехи, кърпи или обувки.

Освен това около вас има множество нови отделения за нещата ви, например за документите. Вградената поставка за лични вещи в горната част на арматурното табло е перфектна за всякакви дребни вещи. Има място за химикалките и телефона ви, има и извод за USB. Има дори сгъваем държач за бутилки.

Волан с ергономичен дизайн

Великолепен волан

Новият волан се регулира лесно и ви осигурява повече пространство за коленете. Ергономичният му дизайн предлага различни опции за хващане, така че да ви е удобно през целия ден. А освен това има опция за изработка от кожа, която внася още малко лукс.

Нова седалка на водача

Забележителна седалка

Новата седалка на водача подобрява опората на тялото, обхвата на достъп и мястото за краката, като може да се регулира в диапазон от 20 сантиметра в посока напред и назад и 10 сантиметра във вертикална посока. Новата възглавница я прави по-комфортна от когато и да било, а освен това можете да избирате между четири различни тапицерии.

Просторно долно легло

Интелигентният начин да спиш

Не правете компромис със съня само защото прекарвате нощта в кабината. Долното легло е широко 70 сантиметра, има матрак с пружинни джобове, дебелина 16 сантиметра и възможност за избор между три различни нива на твърдост. Освен това можете да управлявате вътрешното осветление, будилника, паркинг отоплителя, аудиосистемата, прозорците и ключалките, без да ставате от леглото.

360-градусов обзор на интериора

По-долу ще намерите интерактивен обзор на интериора на кабината. Кликнете върху текстовите полета, за да прочетете повече. Кликнете върху „Пълен екран“, за да получите още по-добри впечатления. Описаните характеристики и функции са общи и може да се различават от тези на вашия конкретен товарен автомобил.

VT

Качете се и ще се влюбите

За да разгледате кабината на Volvo FMX, свържете се с местния дилър на Volvo Trucks. Той с удоволствие ще ви я покаже.

Свържете се с местен дилър