Ергономичен дизайн на зоната около водача

Ергономично мислене

Прибори за управление. Смяна на предавките. Контролно-измервателни уреди. Съхранение. При Volvo FL всичко, което ви е необходимо, за да си свършите работата, е точно на подходящото място и е лесно достъпно. Това означава, че ще правите по-малко движения. По-малко протягане и напрежение в тялото. Така че ръцете ви ще бъдат повече време на волана и очите ви няма да се отделят от пътя.

Удобна и безопасна седалка на водача

Седалката на водача

Тук минава денят ви. Така че трябва да е перфектна. Проектирахме наново седалката на Volvo FL, за да я направим по-безопасна, по-стилна и още по-издръжлива. Закрепването е подобрено. Подглавникът и предпазният колан вече са вградени. А устойчивите на замърсяване текстилни материали, предназначени за тежки условия, допълват останалата част на интериора. 

Много място за съхранение на всичките ви вещи

Много място за личните ви вещи

На арматурното табло. Във вратите. Над главата ви. Между седалките. Разгледайте кабината на Volvo FL и ще видите изобилие от места за багаж. Можете да добавите и още.

360-градусов обзор на екстериора

По-долу ще намерите интерактивен обзор на кабината. Кликнете върху текстовите полета, за да прочетете повече. Кликнете върху „Пълен екран“, за да получите още по-добри впечатления. Описаните характеристики и функции са общи и може да се различават от тези на вашия конкретен товарен автомобил.

Свържете се с местен дилър

Открийте комфорта

За да изпробвате кабината, проектирана с мисъл за вас, посетете местния дилър на Volvo Trucks.

Свържете се с местен дилър