Напълно регулируем волан

Volvo Dynamic Steering

Управление. Завиване. Непрекъснато коригиране. Движенията са относително малки, но повтарящите се ефекти имат голямо въздействие върху тялото. Вратът, гърбът и рамената поемат основната тежест. Или поне преди беше така. С Volvo Dynamic Steering можете да въртите волана с един пръст, което намалява умората на тялото с до 85%.

Volvo Dynamic Steering
Селекторът на I-Shift

I-Shift

Лесна, надеждна и изключително ефективна, I-Shift преобрази шофирането на товарни автомобили. Няма тежък съединител, няма лост, с който да се борите, и всяка смяна на предавките е перфектно синхронизирана. Освен това спестява до 5% гориво.

Преминете към I-Shift
I-Shift с два съединителя откъм страната на двигателя

I-Shift Dual Clutch (трансмисия с два съединителя)

I-Shift с два съединителя, вдъхновена от света на състезателните автомобили, издига икономиите на следващото ниво. Тя избира предварително следващата предавка, докато се движите на настоящата. Постоянният поток от мощност означава, че можете да увеличите скоростта бързо и лесно и да я поддържате по хълмист терен, което увеличава производителността ви.

Разгледайте I-Shift с два съединителя
Блокът Work Remote

Товарене, по-лесно за водача

Окачването с електронно управление прави товаренето по-бързо, по-лесно и по-безопасно. То запомня височините на различните товарни рампи. Запазва стабилността на шасито. И товарният автомобил е перфектно балансиран А освен това се доставя с дистанционно управление, което дава възможност за работа с ръкавици, така че можете да управлявате всичко от кабината или докато се разхождате около товарния автомобил.

Кабина Globetrotter XL за Volvo FH, ориенталски стил

Перфектната среда – за работа и за почивка

Новата кабина е с по-голяма височина. Един допълнителен кубически метър пространство. И множество иновативни технологии, като I-Park Cool, които правят часовете извън работното време толкова спокойни и приятни, колкото и работните.

Отделение за водача на Volvo FH

Dynafleet – увеличете производителността си

Местоположения, товари и нива. Времена за шофиране. Отчети за емисиите. Разход на гориво. Dynafleet ви дава данни в реално време за всеки товарен автомобил, който притежавате, с което ви помага да увеличите производителността и да вземате по-рентабилни решения.

Приближете се до двигателя на Volvo FН

Невероятна теглителна мощност

D16 е шампионът в тежка категория за превоз на дълги разстояния. 750 конски сили. 3550 Nm въртящ момент. И 90% от него са на ваше разположение само след миг. Двигателят показва най-доброто от себе си, когато превозва тежки товари по хълмист терен. А ако ви трябва мощност, за да увеличите производителността си, ще останете доволни от него.

Свържете се с местен дилър

Бъдете по-продуктивни

Говорете с местния дилър на Volvo Trucks. Помагат ви да получите възможно най-много от всеки изминат километър.

Свържете се с местен дилър