Качественият сън е вграден

I-Park Cool е специално проектирана, фабрично монтирана и напълно вградена в климатичната система на автомобила. Така че, когато високите температури спаднат рязко през нощта, тя предава управлението на паркинг отоплителя и можете да спите при избраната температура чак до сутринта.

Насладете се на охлаждане с висока ефективност

I-Park Cool е толкова ефективна че осигурява 1000 Вт капацитет на охлаждане за цялата нощ, без да изтощи акумулатора. А ако искате да направите кратка почивка по време на горещ ден, можете да получите силна струя от студен въздух с мощност 2500 Вт за време до един час.

Можете да стоите изправени в кабините Volvo FH Globetrotter и Globetrotter XL

Запазете пространството в кабината за себе си

Последното нещо, което искахме да направим с допълнителния кубически метър пространство, позволяващ изправен стоеж, във Volvo FH, беше да монтираме в него климатик. Така че не го направихме. I-Park Cool е вградена в климатичната система и оставя цялото пространство за вас.

Volvo FH16 опакован в лед, докато е в пустинята

Не прахосвайте нито капка гориво

Монтирането на климатик отгоре върху покрива може да е често срещана практика, но определено не е рентабилно. I-Park Cool е вградена и запазва аеродинамичността и разхода на гориво точно такива, каквито трябва да бъдат.

Влекач Volvo FH с ремарке, паркиран в тъмнината

Осигурете си нощен сън на тишина

I-Park Cool е с 20 децибела по-тиха от другите климатични системи. Това осигурява намаляване със 75% на възприемания шум, по-качествен сън и много по-ведра сутрин.

Свържете се с местен дилър

Време за охлаждане?

Посетете местния дилър на Volvo Trucks за демонстрация на I-Park Cool и за повече информация относно изключително интелигентния Volvo FH.

Свържете се с местен дилър