Volvo FE: подпомагане на защитата на всички участници в движението

Безопасната кабина на Volvo

Кабината на Volvo FE е конструирана така, че да ви предпазва. Да предпазва и другите участници в движението. Преминала е всички тестове – за безопасност при удар, при сблъскване с препятствие, както и краш тестове. Проектираната наново седалка е закрепена за пода и подсилена. Вградените предпазни колани осигуряват първокласна устойчивост при удар. А нашите системи за абсорбиране на енергията при челен удар и удар отзад предпазват леките автомобили от попадане под товарния автомобил в случай на удар.

Запознайте се с безопасната кабина на Volvo
Електронна програма за стабилност на Volvo

Електронна програма за стабилност (ESP)

ESP увеличава безопасността на автомобила и стабилността на посоката при трудни условия и освен това спомага за предпазване от преобръщане. Тя се предлага като стандартно оборудване при Volvo FЕ, така че получавате подобрени характеристики при шофиране и по-голяма безопасност още от самото начало.

Видеоклип, обясняващ предимствата на системата за поддръжка на движението в пътна лента

Система за поддръжка на движението в пътна лента

Излизането извън лентата е често срещана причина за сериозни инциденти. Твърде често, според нас. Системата за поддръжка на движението в пътната лента проследява пътната маркировка с камера и ви предупреждава, ако има опасност да я пресечете непреднамерено.
Volvo FE: да виждаш повече и да те виждат

Да виждаш по-добре. Да те виждат. Да бъдеш в безопасност

Интелигентните огледала намаляват мъртвите зони. А LED лампите на предните светлини увеличават изключително много видимостта на товарния автомобил. Това са добри новини за вас, за велосипедистите в центъра на града, като и за пешеходците.

Свържете се с местен дилър

Сериозно отношение към безопасността

Местният дилър на Volvo Trucks е готов да ви разкаже за всяка една от усъвършенстваните функции за безопасност на Volvo FE.

Свържете се с местен дилър