Ергономичен дизайн на зоната около водача

Ергономично мислене

Прибори за управление. Смяна на предавките. Контролно-измервателни уреди. Отделения за багаж. При Volvo FE всичко, което ви е необходимо, за да си свършите работата, е точно на подходящото място и достъпът до него е лесен. Това означава, че ще правите по-малко движения. По-малко протягане и напрежение в тялото. Така че ръцете ви ще бъдат повече време на волана и очите ви няма да се отделят от пътя.

Ергономичен дизайн на зоната около водача

Седалката на водача

Тук минава денят ви. Така че трябва да е перфектна. Проектирахме наново седалката на Volvo FE, за да я направим по-безопасна, по-стилна и още по-издръжлива. Закрепването е подобрено. Подглавникът и предпазният колан вече са вградени. А устойчивите на замърсяване текстилни материали, предназначени за тежки условия, които се предлагат и в изпълнение от винил, допълват останалата част на интериора. 

Много място за съхранение на всичките ви вещи

Много място за личните ви вещи

На арматурното табло. Във вратите. Над главата ви. Между седалките. Разгледайте кабината на Volvo FE и ще видите изобилие от места за багаж. Можете да добавите и още.

360-градусов обзор на интериора

По-долу ще намерите интерактивен обзор на интериора на кабината. Кликнете върху текстовите полета, за да прочетете повече. Кликнете върху „Пълен екран“, за да получите още по-добри впечатления. Описаните характеристики и функции са общи и може да се различават от тези на вашия конкретен товарен автомобил.

Свържете се с местен дилър

Чувствайте се удобно

Изпробвайте сами ергономичното си мислене. Вашият местен дилър на Volvo Trucks е готов да ви покаже кабината на Volvo FE.

Свържете се с местен дилър