Започване на търсенето

Volvo Truck Finder е най-бързият начин за търсене на употребявани товарни автомобили или ремаркета, предлагани за продажба. С нашата опростена търсачка лесно ще намерите това, което ви е необходимо.

Не можете да намерите веднага подходящия автомобил? Използвайте функцията Search Agent. Тя ще намери перфектното за вас съвпадение. Ще получите известие, когато предпочитаният от Вас употребяван товарен автомобил е в наличност.

Употребяваните товарни автомобили Volvо (Volvo Used Trucks) се подлагат на строги тестове за качество

Осигуряваме качество

Покупката на употребяван товарен автомобил Volvo от дилърско представителство на Volvo винаги е добра сделка. Всеки автомобил преминава през щателна проверка, преди да стигне до вас. Освен това ще получите същата техническа помощ и обслужване за Вашия употребяван товарен автомобил Volvo, каквато бихте получили и при закупуване от нас на чисто нов. Казана накратко – високото качество е гарантирано.

Търсене на употребявани товарни автомобили
Подбраните употребявани товарни автомобили (Selected Used Trucks) са преминали през безкомпромисни тестове и са защитени с програми за обслужване

Подбрани употребявани товарни автомобили

Volvo Selected used trucks са с високо качество. Те са преминали през разширени изпитвания, безопасни са и с доказано качество. Добрата им история на обслужване е гарантирана. Selected used trucks ви осигуряват възможност за безпроблемен избор.

Избрани от Volvo
Абонамент за известия по имейл

Абонамент за актуализации по имейл

Ще получите известие по имейл веднага щом конкретен товарен автомобил бъде в наличност при близък до вас дилър.

Абонамент за получаване на актуализации