Части, които работят по-добре

Оригиналните части Volvo не само са с гарантирано качество. Те са проектирани съгласно нашите спецификации и произведени според безкомпромисните ни стандарти. Освен това са преминали тежки изпитвания. И пасват перфектно. Осигуряват ви спокойствието, което заслужавате. 

Никога не сте далече от необходимите ви резервни части

Правилната част... Правилното място. В правилния момент

Благодарение на мрежата ни от сервизи на 140 пазара в цял свят, никога няма да бъдете далече от частите и услугите, които ще ви дадат възможност да продължите пътя си. Освен това усъвършенстваните ни логистични системи гарантират, че ще намерим частта, която ви е необходима, и ще ви я доставим с ефективността, характерна за Volvo.

Вашият максимален пробег е наш приоритет

Обещание за производство със срок 15 години

Няма значение какъв товарен автомобил Volvo шофирате, нито кога сте го купили, вашият максимален пробег е наш приоритет. Затова продължаваме да произвеждаме и да доставяме всички важни части за срок от поне 15 години след прекратяване на производството на модела.

Намерете частите, които са ви нужни – в селекция от над 100 000

Намерете перфектната част

Ние произвеждаме и доставяме повече от 100 000 оригинални части Volvo. А в каталога на частите ни можете лесно да намерите това, което ви е необходимо.

Преглеждане на брошурата за резервните части

Оригинални части на Volvo – 12 месеца без притеснения

Нашите части са оригинални. И ние сме толкова убедени в качеството им, че ги предлагаме с 12-месечна гаранция* без ограничение на пробега. 

Ако някоя част получи повреда по време на първите 12 месеца поради гаранционен дефект, ние ще покрием разходите за ремонта или замяната й. Ако частта е закупена и монтирана в сервиз на Volvo Trucks, се включва и трудът.

Както и последващите щети на други компоненти на вашия товарен автомобил. Освен това ще покрием и разходите за повикването и възстановяването, ако някой гаранционен дефект причини авария на пътя или окаже влияние върху безопасността на товарния ви автомобил.

*Не включва: филтри, фрикционни материали и консумативи.

Замяна с фабрично възстановени части Volvo

Фабрично възстановените части Volvo са оригинални части Volvo, които са възстановени до оригиналното си състояние и имат конкурентни цени. Стандартите за качеството на фабрично възстановените части са точно същите както за чисто новите. Освен това получавате точно същата гаранция.

Гамата ни от фабрично възстановени части е една от най-обширните на пазара. В нея ще откриете всичко – от компресори за въздух, контролни блокове и съединители до двигатели, скоростни кутии, турбокомпресори и тахографи – на цена, която ще ви хареса, и по стандарт, на който можете да разчитате.

VT

Станете част от това

Оригинални части Volvo, експертно обслужване и механици, които ще направят всичко правилно от първия път. Всичко започва с местния дилър на Volvo Trucks.

Свържете се с местен дилър